top of page
Tara-52.jpg

Zwangerschap

Zwangerschap

Zwanger zijn is super bijzonder. Deze tijd wordt door iedereen anders beleefd en of het nu de eerste zwangerschap is of niet, een zwangerschap en een groeiende buik blijft speciaal. Het is prachtig om deze periode vast te laten leggen. Dat kan met partner, met eventuele andere kinderen of wellicht je eigen moeder/vader? De mogelijkheden zijn bespreekbaar. De locatie van de fotoshoot vindt plaats in overleg. Deze fotoshoot is prachtig in huiselijke sferen, maar kan in overleg ook op een mooie buitenlocatie (denk aan duin- en/of strandgebied of bosgebied).
Er zijn talloze opties!

Een zwangerschapsshoot vindt plaats tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap. In die weken voel je je vaak nog goed en is je buik prachtig. Eerder of later kan natuurlijk ook als dit je voorkeur heeft. Ik vind het belangrijk dat je je ontspannen en rustig voelt tijdens de fotoshoot. Op die manier kun je zelf ook van de fotoshoot genieten en kan ik je op je mooist fotograferen. Mijn doel is om jou zo natuurlijk mogelijk te fotograferen, zodat je pure en mooie foto’s van jouw zwangerschap aangeleverd krijgt.

De fotoshoot zal ongeveer 60-90 minuten duren. Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Hierna kun je deze downloaden in jouw online fotogalerij. Wil je een fotoalbum?  Dit is bespreekbaar.

Dit wil ik!

Wil jij een zwangerschapsfotoshoot plannen? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op!

Anker 1
bottom of page