top of page
family-10.jpg

Gezin | Familie

Gezin | Familie

Met elkaar op de foto! Dat is iets wat je eens in de zoveel tijd gewoon moet doen. De mogelijkheden zijn eindeloos: Broertjes en zusjes; de kinderen worden ouder en groter; verschillende generaties bij en naast elkaar; éindelijk die grote familie bij elkaar. Ik vind het leuk dat jullie als gezin en/of familie spontaan op de foto komen te staan. Het is dus belangrijk dat er plezier is en daar zal ik jullie bij begeleiden op een ontspannen manier.

 

Een gezinsshoot is prachtig in huiselijke sferen én kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie in overleg. Denk aan duin- en/of strandgebied of bosgebied. Er zijn talloze opties. Afhankelijk van de grootte van een familieshoot vindt deze fotoshoot meestal plaats op een buitenlocatie. Woont jouw familie verspreid? We kunnen een tussenweg vinden zodat iedereen naar een centraal punt komt.  Uiteraard zetten we elke samenstelling van gezin op de foto.

 

Afhankelijk van de grootte van de groep duurt de fotoshoot ongeveer 60-90 minuten. 

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Hierna kun je deze downloaden in jouw online fotogalerij. Wil je een fotoalbum? Dit is ook zeker bespreekbaar.

Dit wil ik!

Wil jij een gezinsshoot plannen? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op!

Anker 1
bottom of page