top of page
BakkerKool-71.jpg

Motherhood

Motherhood

Toen ik zelf moeder werd, besefte ik me nog meer welke onvoorwaardelijke liefde je daarbij krijgt. Ik wilde die liefde graag vastgelegd hebben. Jij als moeder met je kind(eren). Knuffelmomenten, kusjes, handjes vasthouden; troostmomenten. Gewoon zoals het ís en gaat. Deze fotoshoot leent zich enorm goed voor een mooie buitenlocatie (denk aan duin- en/of strandgebied of bosgebied). Ook is het prachtig in huiselijke sferen.
Er zijn talloze opties!

Poseren tijdens deze fotoshoot is niet nodig. Het enige wat nodig is, is genieten van je kind en van elkaar! Ik vind het belangrijk dat je je ontspannen en rustig voelt tijdens de fotoshoot. Op die manier kun je zelf ook van de fotoshoot genieten en kan ik je op je mooist fotograferen. Mijn doel is om jou zo natuurlijk mogelijk te fotograferen, zodat je pure en mooie foto’s van jouw momenten met je kind(eren).

De fotoshoot zal ongeveer 60-90 minuten duren. Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en deze in mijn eigen stijl nabewerken. Hierna kun je deze downloaden in jouw online fotogalerij. Wil je een fotoalbum?  Dit is bespreekbaar.

Dit wil ik!

Wil jij een Motherhood fotoshoot plannen? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op!

Anker 1
bottom of page