top of page
Patty.jpg

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Ik ben Patty en verzorg met heel veel plezier de fotoshoot waar jij naar op zoek bent. Altijd in overleg, zodat jij die foto´s ontvangt welke jij met trots bekijkt. Dat is waar ik als fotograaf mijn energie uit haal.

 

Mijn passie voor fotografie is ontwikkeld vanaf het moment dat ik mijn eerste (digitale) camera kreeg in de tijd waarin je nog moest inbellen om gebruik te maken van internet en je vier weken moest wachten totdat je foto's ontwikkeld waren. Na diverse fotografiecursussen, het behalen van de basisopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam, een dosis aan oefen-uren en na jarenlange fotografie opdrachten ben ik Patty de Moor Fotografie begonnen. Naast het werken met mijn creatieve brein werk ik parttime als bemiddelaar in de gastouderopvang en heb ik een pedagogische achtergrond. Dit is handig, omdat ik veel kinderen voor de lens krijg!


Zelf woon ik samen in Lisse en heb ik een dochter. De bollenstreek en omgeving is natuurlijk perfect voor mooie buiten fotoreportages. Wil je meer weten? Stuur me een berichtje!

liefs, Patty

bottom of page