top of page
Rolf en Ellis-31.jpg

Bruiloft

Bruiloft

Jullie zijn verloofd en gaan trouwen, gefeliciteerd! Tal van mensen beschrijven hun bruiloft als de mooiste dag van hun leven. Je wilt natuurlijk niets liever dan dat prachtig vastgelegd hebben op foto. Een huwelijksreportage is een grote eer om te mogen maken en doe ik dan ook met enorme passie. Ik vind het belangrijk dat jullie alsmaar genieten van de dag en dit wil ik vastleggen. Intieme momenten, een lach, een traan, details. Mijn doel is dat jullie achteraf de bruiloft herbeleven door het zien van de foto’s.

Ik vind het belangrijk dat de verwachtingen en wensen helder zijn. Om jullie zo goed mogelijk te informeren over mijn werk en om jullie wensen in kaart te brengen, plan ik vooraf een gesprek met jullie in. Dit kan bij jullie thuis, op een andere locatie of telefonisch/beeldbellen. We nemen de dag door, ik kan jullie voorbeelden laten zien van mijn fotoreportages en we bespreken de prijs.

 

Afhankelijk van jullie wensen duurt een fotoreportage gemiddeld zo een 4 – 10 uur. Wil je de voorbereidingen laten fotograferen, de ceremonie of ook het feest? We bespreken alles rustig door.

 

Na afloop van jullie huwelijk ontvang je “the day after” alvast een paar foto’s van jullie dag. Enkele weken later staan de foto’s klaar in jullie online fotogalerij waar je de foto’s kunt bekijken. Afhankelijk van jullie wensen wordt er een fotoalbum gemaakt.

Dit willen wij!

Willen jullie één van de mooiste dagen van jullie leven ook op de mooiste wijze vast laten leggen? Neem dan (vrijblijvend) contact met mij op!

Anker 1
bottom of page